Hem  >  Kategorier  >  Sport och fritid  >  VidaXL

VidaXLVidaXL

Om vidaXL

vidaXL – Lev stort för lite

vidaXL är en internationell online-återförsäljare. 'Vi erbjuder ett överraskande utbud av produkter som består av tusentals artiklar från kategorier som hem, trädgård, garage, DIY och kläder.' Dessutom, erbjuder vi kundservice på kundens eget modersmål i alla länder där vi är verksamma.

Varför är vi här?

Konsumenterna blir allt mer prismedvetna. vidaXL erbjuder produkter för hemmet och utomhusprodukter till konkurrenskraftiga priser och vill göra dessa produkter tillgängliga för så många konsumenter som möjligt.

Hur åstadkommer vi detta?

Vi väljer produkter med hög efterfråga och skaffa dem i stor skala direkt från källan. Vi har möjlighet att påverka produkternas design och förpackning vilket gör det möjligt för oss att optimera dem för hela leveranskedjan, och i slutändan kan våra kunder betala ett mycket rimligt pris för dem.

För vem?

Vi säljer våra produkter till prismedvetna konsumenter i hela Europa, Australien och USA genom 31 webbutiker, och vi jobbar alltid hårt för att expandera och nå ännu fler kunder.

Vår historia

Allt började med online försäljning av produkter i liten skala, men det snabbt upp till inte bara en enorm tillväxt, men också till tillverkningen av produkter under vidaXL:s eget varumärke. Antalet produkter som tillverkas uteslutande under vidaXL:s eget märke växte exponentiellt och de expanderade sin marknad till flera europeiska länder. De egna vidaXL.com webbutikerna var nästa logiska steg i framgångssagan. Företagets framgång ligger i inköpet och i att erbjuda produkter till ännu mer konkurrenskraftiga priser genom att ständigt söka kostnadssänkande åtgärder utan att ge avkall på kvaliteten. Grunden för en effektiv organisation, med en klar och tydlig fokus på värde för pengarna har lagts på detta sätt.

Vad vi lovar våra kunder 

Bra pris

Det finns inget vi ogillar mer än slösandet med pengar för produkter, och vi tror att vi inte är de enda som gör det. Genom att hålla fullständig kontroll över alla processer i hela leveranskedjan kommer vi att alltid kunna erbjuda våra produkter till ett konkurrenskraftigt pris.

Bra service

Vi erbjuder bra service till våra kunder. Har du en fråga om någon produkt, transport eller betalning är vår kundtjänst agenter alltid redo att hjälpa på ditt eget modersmål. Dessutom är transport och retur alltid gratis i vidaXL webbutikerna. Ibland finns det naturligtvis något som kan gå fel. Skulle detta hända dig som kund då lovar vi att lösa problemet på ett tillfredsställande sätt.

God känsla

Shoppingen hos vidaXL får dig att må bra. Du kan köpa vidaXL produkter genom den plattform du känner dig mer bekvämt med och som kronan på verket lovar vi dig att att handla på vidaXL ger dig ruschen att ha fått en 'bra deal'.

www.vidaxl.se  |   2 Rabattkod

5 out of 5 based on 0 user ratings
      {
        "id": "3754",
        "title": "vidaXL - Fri frakt inom Sverige p\u00e5 alla k\u00f6p",
        "description": "Fri frakt inom Sverige p\u00e5 alla k\u00f6p.",
        "thumbnail": "",
        "code": "",
        "perma": "vidaxl-fri-frakt-inom-sverige-p-alla-kp",
        "store_id": "194",
        "url": "/go.php?coupon_id=3754"
      }
    

vidaXL - Fri frakt inom Sverige på alla köp

admin   delad  2 år sedan  |   Slutdatum ej bekräftat   |   Fler rabattkoder från  www.vidaxl.se  |   12  klicks  

Fri frakt inom Sverige på alla köp.

100%
(1 röst)
  Gå till erbjudandet
      {
        "id": "7357",
        "title": "vidaXL - 10% rabatt p\u00e5 alla VidaXL-produkter n\u00e4r du handlar minst 2 produkter och \u00f6ver 999kr",
        "description": "10% rabatt p\u00e5 alla VidaXL-produkter n\u00e4r du handlar minst 2 produkter och \u00f6ver 999kr.G\u00e4ller endast produkter av v\u00e5rt egna m\u00e4rke 'VidaXL'.Rabatten dras n\u00e4r rabattkoden anges i kassan.",
        "thumbnail": "",
        "code": "SOMMAR20SE",
        "perma": "vidaxl-10-rabatt-p-alla-vidaxl-produkter-nr-du-handlar-minst-2-produkter-och-ver-999kr",
        "store_id": "194",
        "url": "/go.php?coupon_id=7357"
      }
    

vidaXL - 10% rabatt på alla VidaXL-produkter när du handlar minst 2 produkter och över 999kr

admin   delad  1 vecka sedan  |   Utgår om 2 vecka   |   Fler rabattkoder från  www.vidaxl.se  |   2  klicks  

10% rabatt på alla VidaXL-produkter när du handlar minst 2 produkter och över 999kr.

 • Gäller endast produkter av vårt egna märke 'VidaXL'.
 • Rabatten dras när rabattkoden anges i kassan.
100%
(1 röst)
  Klicka för att få rabattkoden SOMMAR20SE