Hem  >  Kategorier  >  Apotek och sjukvård  >  Smolab

Smolab RabattkoderSmolab

Smolab

Smolab (Stockholm Medical Office Lab) är en medicinsk provtagningstjänst som erbjuder hälsokontroller i form av blodprov och avföringsprov online. Vi har över 30 års erfarenhet av hälso- och sjukvårdsbranschen och är en del av en större svensk sjukvårdskoncern, Medicalgruppen.

Få koll på din hälsa med blodprov

Beställ valfritt test på hemsidan och gå sedan till din valda provtagningsplats för att ta blodprovet. Provsvaren skickas hem till din folkbokföringsadress per post, tillsammans med en läkarkommentar av en av våra erfarna och kompetenta läkare. Snabbt, smidigt och enkelt!

Våra blodprov

Vi erbjuder en av marknadens bredaste sortiment av testmarkörer; bland annat en rad olika blodprov, avföringsprov och flertalet tester för cancermarkörer inklusive den mest avancerade screeningen för prostatacancer: STHLM3-testet. Se vårt utbud här.

50+ provtagningsplatser i Sverige

Utöver våra egna toppmoderna läkar- och provtagningsmottagningar belägna i Stockholm har vi samarbetat med över 50 andra provtagningsställen runt om i hela Sverige. Detta för att erbjuda en så smidig och lättillgänglig provtagning som möjligt. Se alla provtagningsplatser här.

Fysiska undersökningar

Hos oss har du också möjlighet att göra fysiska tester såsom att mäta blodtryck, göra synundersökning, EKG, lungfunktionstest (spirometri), urinprov och hörseltest. Det erbjuds endast på Medical Docsveas kliniker. Se alla tester här

www.smolab.se  |   1 Rabattkod

5 out of 5 based on 0 user ratings
      {
        "id": "6700",
        "title": "Smolab - 20% rabatt p\u00e5 h\u00e4lsotester",
        "description": "20% rabatt p\u00e5 h\u00e4lsotester.G\u00e4ller inte p\u00e5 STHLM3-testet.Rabatten dras n\u00e4r rabattkoden anges i kassan",
        "thumbnail": "",
        "code": "adspring20",
        "perma": "smolab-20-rabatt-p-hlsotester",
        "store_id": "1156",
        "url": "/go.php?coupon_id=6700"
      }
    

Smolab - 20% rabatt på hälsotester

admin   delad  6 dag sedan  |   Utgår om 20 timme   |   Fler rabattkoder från  www.smolab.se  |   1  klick  

20% rabatt på hälsotester.

 • Gäller inte på STHLM3-testet.
 • Rabatten dras när rabattkoden anges i kassan

100%
(1 röst)
  Klicka för att få rabattkoden adspring20