Hem  >  Kategorier  >  Apotek och sjukvård  >  Smolab

Smolab RabattkoderSmolab

Smolab

Smolab (Stockholm Medical Office Lab) är en medicinsk provtagningstjänst som erbjuder hälsokontroller i form av blodprov och avföringsprov online. Vi har över 30 års erfarenhet av hälso- och sjukvårdsbranschen och är en del av en större svensk sjukvårdskoncern, Medicalgruppen.

Få koll på din hälsa med blodprov

Beställ valfritt test på hemsidan och gå sedan till din valda provtagningsplats för att ta blodprovet. Provsvaren skickas hem till din folkbokföringsadress per post, tillsammans med en läkarkommentar av en av våra erfarna och kompetenta läkare. Snabbt, smidigt och enkelt!

Våra blodprov

Vi erbjuder en av marknadens bredaste sortiment av testmarkörer; bland annat en rad olika blodprov, avföringsprov och flertalet tester för cancermarkörer inklusive den mest avancerade screeningen för prostatacancer: STHLM3-testet. Se vårt utbud här.

50+ provtagningsplatser i Sverige

Utöver våra egna toppmoderna läkar- och provtagningsmottagningar belägna i Stockholm har vi samarbetat med över 50 andra provtagningsställen runt om i hela Sverige. Detta för att erbjuda en så smidig och lättillgänglig provtagning som möjligt. Se alla provtagningsplatser här.

Fysiska undersökningar

Hos oss har du också möjlighet att göra fysiska tester såsom att mäta blodtryck, göra synundersökning, EKG, lungfunktionstest (spirometri), urinprov och hörseltest. Det erbjuds endast på Medical Docsveas kliniker. Se alla tester här

www.smolab.se  |   1 Rabattkod

5 out of 5 based on 0 user ratings
      {
        "id": "9073",
        "title": "Smolab - 20% rabatt p\u00e5 hela sortimentet, f\u00f6rutom STHLM3-testet",
        "description": "20% rabatt p\u00e5 hela sortimentet, f\u00f6rutom STHLM3-testet.Rabatten dras n\u00e4r rabattkoden anges i kassan.",
        "thumbnail": "",
        "code": "SOMMAR20",
        "perma": "smolab-20-rabatt-p-hela-sortimentet-frutom-sthlm3-testet",
        "store_id": "1156",
        "url": "/go.php?coupon_id=9073"
      }
    

Smolab - 20% rabatt på hela sortimentet, förutom STHLM3-testet

admin   delad  2 månad sedan  |   Utgår om 4 dag   |   Fler rabattkoder från  www.smolab.se  |   2  klicks  

20% rabatt på hela sortimentet, förutom STHLM3-testet.

 • Rabatten dras när rabattkoden anges i kassan.
100%
(1 röst)
  Klicka för att få rabattkoden SOMMAR20