Hem  >  Kategorier  >  Försäkring  >  Paydrive

PaydrivePaydrive

Vår idé

Vi tycker att din premie ska baseras på din bilkörning. Inte andras.

Förare beter sig olika i trafiken. Vissa kör bra, andra kör dåligt. Vissa är vårdslösa, andra är försiktiga. Det traditionella sättet att bestämma premien för en bilförsäkring bygger på att enbart gruppera människor efter ålder, bostadsort, bilmodell och andra faktorer som inte har så mycket med din individuella körförmåga att göra. Vore det inte toppen om din försäkringspremie baserades på din bilkörning istället? Det tycker vi! Och det är precis därför Paydrive finns.

Genom Bilboxens inbyggda sensorer registreras dina körvanor och riskfaktorer, till exempel hur mycket du kör, hur snabbt du kör och hur du planerar din körning. På så sätt kan du själv påverka priset på din försäkringspremie. Och du betalar bara för milen du kör. Paydrive-appen ger dig dessutom återkoppling på din körning så att du enkelt kan påverka din körstil. Hur mycket pengar du vill spara, det är upp till dig.

Paydrive-appen har flera andra användbara funktioner så som körjournal, alarm, hitta min bil och mycket mer.

Info om Paydrive

Paydrive är godkänd försäkringsförmedlare hos Finansinspektionen, med särskilt godkännande från Datainspektionen för telematikförsäkring. Paydrive ansvarar för all kundkontakt. Bolaget startades under år 2013 och är ett av Nordens ledande företag inom bilförsäkring som bygger på den nya tekniken i Bilboxen som allmänt går under benämningen telematik. Gjensidige är exklusiv försäkringsgivare för Paydrives bilförsäkring i Sverige. Bland ägarna återfinns utöver grundaren och tidiga investerare även NFT Ventures och Gjensidige ASA med kvalificerade innehav samt Ålands Ömsesidiga Försäkringsbolag.

I ett exklusivt samarbete kring hastighetsefterlevnad med trafiksäkerhetsorganisationen NTF arbetar Paydrive för ökad trafiksäkerhet och ansvarfull bilkörning. Därigenom får Paydrive tillgång till den senaste trafikforskningen samtidigt som vi delar med oss av anonymiserad data till forskarvärlden.

Kör försiktigt,

Team Paydrive

www.paydrive.se  |   0 Rabattkod

5 out of 5 based on 0 user ratings
Det finns inga rabattkoder eller erbjudanden för denna butik ännu. Men besök gärna butiken och kolla om de har något aktuellt erbjudande som vi har missat. Om du vet om någon bra lägg gärna till den gratis!