Hem  >  Kategorier  >  Mat och dryck  >  Liveit.se

Liveit.se ErbjudandenLiveit.se

Om Live it

Länge leve Live it

2005 träffades två killar från England av en slump i Stockholm. Det visade sig att båda hade en stor passion för upplevelser och en aktiv livsstil. Eftersom det redan existerade i England kände de till konceptet att ge bort upplevelser i present. På den svenska marknaden fanns det däremot i princip inga aktörer alls. Det tog inte lång tid innan engelsmännen var överens om att de skulle starta ett nytt presentkoncept med upplevelser i Sverige.

Tack vare mötet, hårt jobb, bra timing och fantastisk personal är Live it idag den drivande kraften i upplevelsebranschen i Sverige. Med massor av oförglömliga upplevelser på mer än 1000 olika platser har vi ett utbud för alla smaker, budgetar och tillfällen. Våra kunder väljer bland flera hundra olika upplevelsepresenter inom flera kategorier. I sortimentet finns allt från spabehandlingar och vinprovningar till fallskärmshopp och sportbilskörningar. Presenterna levereras i vår karakteristiska röda ask och försäljningen sker online, i våra butiker och genom återförsäljare runt om i landet.

Live it har haft en enorm tillväxt sedan starten 2005 och vi blir större för varje år. Idag är vi ett glatt gäng på ca 30 personer som alla tycker att det är roligt med fart och fläkt. Vi vill att så många människor som möjligt ska få personliga och unika gåvor som ger minnen för livet. Välkommen till Live it!

www.liveit.se  |   1 Rabattkod

5 out of 5 based on 0 user ratings
      {
        "id": "5721",
        "title": "Liveit - 20% rabatt p\u00e5 upplevelsen Takvandring",
        "description": "20% rabatt p\u00e5 upplevelsen Takvandring.Kan inte kombineras med andra erbjudanden.",
        "thumbnail": "",
        "code": "",
        "perma": "liveit-20-rabatt-p-upplevelsen-takvandring",
        "store_id": "39",
        "url": "/go.php?coupon_id=5721"
      }
    

Liveit - 20% rabatt på upplevelsen Takvandring

admin   delad  3 dag sedan  |   Utgår om 3 dag   |   Fler rabattkoder från  www.liveit.se  |   1  klick  

20% rabatt på upplevelsen Takvandring.

 • Kan inte kombineras med andra erbjudanden.

100%
(1 röst)
  Gå till erbjudandet