Hem  >  Kategorier  >  Bostad  >  Interhome.se

Interhome.seInterhome.se

Om Interhome

Vi erbjuder fler än 33 000 kvalitetssäkrade semesterbostäder att hyra online

Egentligen spelar det ingen roll vad du söker: Interhome kan tillfredsställa i princip alla önskemål med över 33 000 bokningsbara semesterhus och lägenheter i 33 länder. Vare sig du är ute efter att hyra ett hus i alperna, en villa med pool, en storstadslägenhet, en vingård eller ett slott - hos oss hittar du boendet som är rätt för just dig! Interhomes service omfattar hanteringen av hela bokningsprocessen, nyckelutlämning och slutstädning. Det är Du som har semester! Utnyttja också fördelarna av Interhomes välkända och genomarbetade klassificeringssystem med stjärnor, som du hittar på alla våra hus och lägenheter. 

Hjälp på plats av våra lokala servicekontor

Unikt för Interhome är att vi alltid finns där du behöver oss. Interhomes personal, samarbetspartners och nyckelutlämnare hjälper mer än gärna till med en omfattande service på plats. Vår lokala närvaro ger Interhomes gäster enkel incheckning, hjälp med aktivitetsplanering samt personlig kontakt vid alla typer av semestertips och råd.

Alla våra semesterbostäder är kvalitetssäkrade

Interhome grundades i Schweiz 1965 och vi är stolta över den framgång och erfarenhet inom uthyrning av semesterhus och lägenheter vi byggt upp under alla dessa decennier. Idag är Interhome Europas ledande uthyrare av kvalitetssäkrade semesterhus och lägenheter över hela världen. Interhome har 15 regionala dotterbolag. Moderbolaget Interhome AG, beläget i Glattbrugg, Zûrich, ägs till 100% av Hotelplan AG. Detta bolag ägs i sin tur av Migros, Schweiz ledande detaljhandelsföretag med huvudkontor i Zurich. Den schweiziska kvalitetsfilosofin omfattar inte bara klockor och knivar, utan i högsta grad även service. Den säkerställer att våra kunder verkligen kan ägna sig åt att njuta av sin semester. 

www.interhome.se  |   1 Rabattkod

5 out of 5 based on 0 user ratings
      {
        "id": "2944",
        "title": "Interhome.se - Kika in v\u00e5ra specialerbjudanden och fynda",
        "description": "Kika in v\u00e5ra specialerbjudanden och fynda.Utbudet f\u00f6r\u00e4ndras \u00f6ver tid.",
        "thumbnail": "",
        "code": "",
        "perma": "interhomese-kika-in-vra-specialerbjudanden-och-fynda",
        "store_id": "620",
        "url": "/go.php?coupon_id=2944"
      }
    

Interhome.se - Kika in våra specialerbjudanden och fynda

admin   delad  1 år sedan  |   Slutdatum ej bekräftat   |   Fler rabattkoder från  www.interhome.se  |   36  klicks  

Kika in våra specialerbjudanden och fynda.

 • Utbudet förändras över tid.
100%
(1 röst)
  Gå till erbjudandet