Hem  >  Kategorier  >  Accessoarer  >  Hunkemöller

Hunkemöller ErbjudandenHunkemöller

Om oss

Hunkemöller grundades 1886 i Amsterdam av Wilhelm Hunkemöller och hans fru Josephina Lexis.

Hunkemöller är ursprungligen ett holländskt företag och det största företaget inom lyxiga damunderkläder i Beneluxländerna. Med omkring 4000 anställda och mer än 800 butiker i 23 länder expanderar Hunkemöller snabbt över hela Europa. Du kan för närvarande hitta våra butiker i Holland, Belgien, Luxemburg, Frankrike, Tyskland, Danmark, Saudiarabien, Egypten, Spanien, Aruba, Curaçao, Ryssland, Sverige, Österrike, Marocko och Bahrain.

Vårt interna designteam fokuserar kontinuerligt på att utveckla nya produkter och nyheter. De ser till att du inte missar de senaste trenderna inom underkläder och att kvalitet och passform alltid garanteras. Hunkemöller har utvecklat en omnikanalsstrategi för expansion av verksamheten via nya butiker, försäljningspunkter i affärer, e-handel och internationell franchiseverksamhet. 

I september 2014 utsågs Hunkemöller till det bästa underklädesföretaget i Holland och i november 2013 i Belgien, Tyskland och Österrike. I Tyskland vann Hunkemöller även det prestigefyllda priset för årets återförsäljare (Händler des Jahres 2013). Ett starkt varumärke, späckat med nya idéer. Hunkemöller är en del av The Carlyle Group, ett amerikansk investmentgrupp.

Socialt företagsansvar

Hunkemöller är ett globalt företag och vill ta sitt samhällsansvar. Vi arbetar hårt för att införa en hållbar strategi med respekt för människor och miljö.  Klicka här för mer information.

Uppförandekod

Vi är stolta över vårt företags värderingar och förtroendet vi har byggt upp med våra leverantörer, anställda och samarbetspartners. Våra anställda och relationer måste alltid uppfylla gällande regler och lagar i länderna där verksamheten bedrivs och även uppfylla de värderingar och föreskrifter som gäller inom Hunkemöller och som beskrivs i denna uppförandekod.

www.hunkemoller.se  |   2 Rabattkod

2 out of 5 based on 1 user ratings
      {
        "id": "6396",
        "title": "Hunkem\u00f6ller - Kika in v\u00e5ra aktuella erbjudanden och fynda",
        "description": "Kika in v\u00e5ra aktuella erbjudanden och fynda.G\u00e4ller utvalt sortimentUtbudet av produkter f\u00f6r\u00e4ndras \u00f6ver tid.",
        "thumbnail": "",
        "code": "",
        "perma": "hunkemller-kika-in-vra-aktuella-erbjudanden-och-fynda",
        "store_id": "685",
        "url": "/go.php?coupon_id=6396"
      }
    

Hunkemöller - Kika in våra aktuella erbjudanden och fynda

admin   delad  7 månad sedan  |   Slutdatum ej bekräftat   |   Fler rabattkoder från  www.hunkemoller.se  |   24  klicks  

Kika in våra aktuella erbjudanden och fynda.

 • Gäller utvalt sortiment
 • Utbudet av produkter förändras över tid.
100%
(1 röst)
  Gå till erbjudandet
      {
        "id": "7456",
        "title": "Hunkem\u00f6ller - 7 trosor f\u00f6r 360kr",
        "description": "7 trosor f\u00f6r 360kr.G\u00e4ller utvalda trosor d.v.s de som \u00e4r m\u00e4rkta med '7 f\u00f6r'.Rabatten dras automatiskt i kassan.",
        "thumbnail": "",
        "code": "",
        "perma": "hunkemller-7-trosor-fr-360kr",
        "store_id": "685",
        "url": "/go.php?coupon_id=7456"
      }
    

Hunkemöller - 7 trosor för 360kr

admin   delad  1 månad sedan  |   Utgår om 5 månad   |   Fler rabattkoder från  www.hunkemoller.se  |   4  klicks  

7 trosor för 360kr.

 • Gäller utvalda trosor d.v.s de som är märkta med '7 för'.
 • Rabatten dras automatiskt i kassan.
100%
(1 röst)
  Gå till erbjudandet