Hem  >  Kategorier  >  Apotek och sjukvård  >  Dentway

Dentway RabattkoderDentway

Varför välja Dentway?

Dentway är nordens ledande företag inom hemmatandblekning. Företaget grundades redan 2005 så vi har över 10 års erfarenhet av tandblekningsprodukter för hemmabruk, vilket gör oss till det företag som verkat längst på marknaden i hela norden. Över en 100 000 kunder har valt att bleka tänderna med Dentways unika formel för ett vitare leende. Dentways tandsköterska Madeleine erbjuder fri tandrådgivning till alla Dentways kunder. Så känner du dig det minsta osäker på något som rör tandblekning så är du välkommen att maila Madeleine för gratis konsultation. Blek tänderna hemma med Dentway så garanterar vi ett vitare leende. Vi erbjuder dessutom fri frakt på alla beställningar över 400 kr och beställer du före klockan 14.00 så skickar vi produkterna samma dag och sedan levererar Posten paketet till dig inom 1-2 dagar. 

I utbudet hittar du också produkter från exempelvis Pepsodent, Colgate och SB12. Dentway har valt ut några av marknadens absolut bästa tand- och munvårdsprodukter. Produkterna som har valts ut hjälper dig bland annat att motverka de ilningar som ett fåtal kunder upplever av tandblekning, de ger dig vitare tänder och hjälper till att hålla dina tänder fria från hål och plack. Vi strävar hela tiden efter att utveckla produktutbudet och den senaste innovationen är Dentway White Strips som är det enklaste sättet att bleka tänderna på och samtidigt ger dig ett väldigt fint resultat.

Vi använder samma blekningsmetod som tandläkarna gör på sina kliniker. Att bleka tänderna själv med Dentway innebär att du sparar mycket pengar jämfört med hos tandläkaren. Gör du din tandblekning hemma så väljer du själv när du vill bleka dina tänder och hur många nyanser vitare tänder du vill uppnå, Dentways tandblekningsgel räcker till cirka 36 behandlingar. Skillnaden mot tandblekning som görs hos tandläkaren är att vi använder en mycket mer skonsam formula som inte sliter lika mycket på dina tänder eller tandkött. Det är med andra ord ett tryggt val att använda tandblekning från Dentway.

Som kund hos Dentway kan du vara trygg med att vi endast säljer produkter som är testade och godkända för försäljning. Produkterna som vi säljer bygger på en helt ny effektiv formel som är fri från peroxid. Den är mer skonsam mot både tänder och tandkött och verkar helt utan ilningar i tänderna.

Dentway har så gott som enbart nöjda kunder och vi genomför regelbundet undersökningar på dem som blekt sina tänder med våra produkter. Vid senaste undersökningen uppgav 9 av 10 att de kunde rekommendera våra produkter till en vän och att de fått vitare tänder av våra behandlingar. Det är ofta individuellt hur mycket resultat man ser men vi garanterar att du får flera nyanser vitare tänder. Det är svårt att definitivt säga hur mycket vitare tänder du får vilket är beroende av vilken typ av missfärgning du har, alltså vad den är orsakad av, men också beroende på genetiska förklaringar.

Har du ytterligare frågor är du välkommen att höra av dig till vår duktiga kundtjänst. Vi nås per mail eller telefon och svarar alltid på mail inom 24 timmar.

www.dentway.se  |   1 Rabattkod

5 out of 5 based on 0 user ratings
      {
        "id": "2788",
        "title": "Dentway - Dentway Starter Kit nu 495kr ord.pris 895kr",
        "description": "Dentway Starter Kit nu 495kr ord.pris 895kr.",
        "thumbnail": "",
        "code": "",
        "perma": "dentway-dentway-starter-kit-nu-495kr-ordpris-895kr",
        "store_id": "419",
        "url": "/go.php?coupon_id=2788"
      }
    

Dentway - Dentway Starter Kit nu 495kr ord.pris 895kr

admin   delad  1 år sedan  |   Slutdatum ej bekräftat   |   Fler rabattkoder från  www.dentway.se  |   37  klicks  

Dentway Starter Kit nu 495kr ord.pris 895kr.

100%
(1 röst)
  Gå till erbjudandet