Hem  >  Kategorier  >  Motor  >  Däck247.se

Däck247.seDäck247.se

Om däck247.se

däck247.se är en webshop för däck och fälg i alla prisnivåer. Vi säljer kända varumärken som Toyo, Nokian, Michelin, Marshal med flera. I vårt fälgsortiment finner ni kvalitetsfälgar från CSP, Advanti, Mega Wheels m.m. De flesta av våra fälgar är speciallackade för att klara svenska vintrar.

Genom våra kontakter har vi tillgång till däck och fälgar i alla prislägen. Vi har online tillgång till stora centrallager i Sverige, Danmark och Europa vilket garanterar konkurrenskraftiga priser, hög leveranssäkerhet och alltid typ- och miljögodkända produkter.

Vår ambition är inte att bara visa upp de billigaste alternativen däck och fälgar. Hos oss finns produkterna tillgängliga för snabb leverans om inget annat anges och du får alltid det du beställt.

Vi vill göra det enkelt för dig genom att du alltid har nära till en våra monteringspartners. Du väljer själv vilken som passar dig bäst och dina beställda produkter skickas utan extra kostnad dit så att du slipper hantera dem själv. Här möts du av däckproffs som även kan förvara dina däck i sina däckhotell och i många fall även erbjuda hjulinställning och bilservice. Om du inte hittar en verkstad nära dig så skickar vi produkterna hem till dig.

www.dack247.se  |   1 Rabattkod

5 out of 5 based on 0 user ratings
      {
        "id": "2547",
        "title": "Dack247.se - Vi rensar hela tiden v\u00e5ra lager och s\u00e4ljer ut billiga d\u00e4ck, f\u00e4lgar och kompletta hjul",
        "description": "Vi rensar hela tiden v\u00e5ra lager och s\u00e4ljer ut billiga d\u00e4ck, f\u00e4lgar och kompletta hjul.",
        "thumbnail": "",
        "code": "",
        "perma": "dack247se-vi-rensar-hela-tiden-vra-lager-och-sljer-ut-billiga-dck-flgar-och-kompletta-hjul",
        "store_id": "734",
        "url": "/go.php?coupon_id=2547"
      }
    

Dack247.se - Vi rensar hela tiden våra lager och säljer ut billiga däck, fälgar och kompletta hjul

admin   delad  1 år sedan  |   Slutdatum ej bekräftat   |   Fler rabattkoder från  www.dack247.se  |   43  klicks  

Vi rensar hela tiden våra lager och säljer ut billiga däck, fälgar och kompletta hjul.

100%
(1 röst)
  Gå till erbjudandet